Samsung Galaxy S22 cover

Samsungs nye flagskibe, Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra kommer snart i butikkerne. Op til præsentationen var der løbende kommet afsløringer om de nye mobilers udseende, dimensioner og specifikationer – hvilket efterhånden nærmere er blevet reglen frem for undtagelsen.

Af samme årsag har vi hos MOBILCOVERS.DK vanen tro været forberedte til lanceringen, og har allerede et stort udvalg af covers til Samsung Galaxy S22 Ultra, samt S22 og S22+. Så hvis du allerede har forudbestilt én af de 3 nye mobiler eller ved, at du vil købe én, så kan det være en god idé at købe beskyttelse til den forud. Så kan du nemlig tage mobilen i brug med det samme, uden at være bekymret for at din nye investering går i stykker.

Blandt vores udvalg af beskyttelse til de 3 mobiler er covers selvfølgelig det mest oplagte. Vores udvalg spænder vidt - fra neutrale gennemsigtige covers til stilrene og farverige covers. Ligesom der også er covers med forskellige funktioner. Fx covers med plads til kontanter og kreditkort, samt covers der dækker både bagside og forside. Uanset hvad, så skal vi nok have lige præcis det cover, som passer til dine behov.

Udover covers finder du også et stort udvalg at andet tilbehør. Fx. Samsung Galaxy S22 panserglas, kabler, opladere, biltilbehør og meget andet.

Se udvalget til hver af den nye Samsung Galaxy S22 her:

Samsung Galaxy S22 cover og tilbehør

Samsung Galaxy S22+ cover og tilbehør

Samsung Galaxy S22 Ultra cover og tilbehør


TIL TOPPEN