Vi er klar med iPhone 14 Covers

 

Det er igen blevet tid til udgivelsen af en ny generation af iPhones. Den nye generation lanceres med modellerne: iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro og 14 Pro Max.

En iPhone har altid været en dyr investering, men især i år bliver det ekstra dyrt, ikke mindst pga. den økonomiske situation Danmark og resten af verden befinder sig i. Men også fordi Apple har valgt at hæve prisen på de nye iPhone 14 modeller betydeligt i forhold til 13’erne. Derfor kan det klart anbefales at købe et cover og noget skærmbeskyttelse til iPhone 14. Så du kan beskytte din investering, og slippe for en dyr reparation oveni.

Dertil står MOBILCOVERS.DK klar med et bredt sortiment af cover til iPhone 14. Vi har arbejdet på højtryk for at stå klar med det bedst mulige sortiment, inden udgivelsen af iPhone 14 modellerne. For at sikrer at du kan have dit iPhone 14 cover i hånden allerede når du modtager telefonen. Derved kan du følge dig sikker ved at bruge din iPhone 14 allerede fra dag et.

Som minimum anbefaler vi at du anskaffer dig et cover til iPhone 14. Hvilket cover du skal vælge, afhænger meget af hvem du er. Det mest populære valg er et helt almindeligt gennemsigtigt bagside cover, det er meget diskret at have på og gør det muligt stadig at se telefonens flotte design. Samtidig med at det beskytter imod dagligt slid og uheldige tab af telefonen. Et andet populært valg er et flip cover til iPhone 14. Et flip cover er et praktisk valg da det også fungerer som en pung, samtidig med at det giver total 360° beskyttelse af din iPhone 14. Ønsker du noget anderledes har vi også masser farverige bagside covers, fashion covers eller ekstra hårdføre håndværkercovers til iPhone 14.

Ønsker du at beskytte skærmen på din iPhone, har vi naturligvis også et bredt udvalg af panserglas til iPhone 14. Det er især her man kan sparer masser af penge på en reparation, da selv den bedste skærmbeskyttelse kun koster en tiendedel af hvad en ny skærm gør.

Skulle du mangle andet tilbehør til iPhone 14, såsom en ny vægoplader eller et kabel, har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af disse her på siden. Ligeledes har kan det også være værd at overveje en powerbank, eller et nyt headset, for at sikrer at du altid får det meste ud af din iPhone 14.

Vi glæder os til lanceringen og vil løbene opdatere vores sortiment af tilbehør og covers til iPhone 14, så vi altid er klar med det bedste af det bedste til din iPhone 14.

 

Du kan se udvalget af covers og tilbehør til iPhone 14 her:

iPhone 14 cover og tilbehør

iPhone 14 Plus cover og tilbehør

iPhone 14 Pro cover og tilbehør

iPhone 14 Pro Max cover og tilbehør


TIL TOPPEN