Fossil Remme og Tilbehør

Fossil Rem
Køb din nye rem til Fossil smartwatch her på siden. Vi tilbyder Fossil stål remme, silikone remme og klassiske læder remme, så der findes noget til enhver smag. Vores stål remme til Fossil smartwatches er lavet i rustfrist stål og er perfekt til hverdagsbrug. Når det gælder Fossil læder remme, findes disse både i kunstlæder og ægte læder og kommer i forskellige designs. Er du til en farverig smartwatch rem, kan du med fordel tage et kig på vores silikone remme til Fossil, som kommer i mange forskellige farver.

Fossil Cover
Med et Fossil smartwatch cover kan du beskytte kanterne på dit ur mod ridser, skrammer og slag. I hverdagen kan man ikke komme uden om, at uret bliver udsat for lidt af hvert, og af den grund giver det rigtig god mening at tilkøbe et cover til Fossil.

Fossil Skærmbeskyttelse
Skærmbeskyttelse til Fossil smartwatch er oplagt, hvis du vil sørge for, at urets skærm ikke bliver udsat for skrammer eller går i stykker. Ved brug af Fossil smartwatch hærdet glas, er det kun glasset, som går i stykker, såfremt du taber dit ur på en hård overflade eller støder det ind i et skarpt hjørne.

TIL TOPPEN