Handelsbetingelser & Vilkår

Generelle oplysninger

Betaling

EAN betaling

Gavekort

Levering

Fortrydelsesret

Returnering

Reklamationsret

Persondatapolitik

Cookies

Klageadgang

Standardfortrydelsesformular

 

 

Generelle oplysninger

MOBILCOVERS.DK
MAULUND 
A/S
CVR: 35516301
Sindalsvej 3
Support@mobilcovers.dk (besvares indenfor 24 timer på alle hverdage i tidsrummet 9.00-15.00)
Tlf. 93 93 66 93 (i tidsrummet 13.00-15.00)

 

Betaling

Her på MOBILCOVERS.DK foregår alle betalinger med kreditkort. 
P.t. accepteres Visa-Dankort, Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro.
MOBILCOVERS.DK tager ikke noget gebyr ved kreditkortkøb.
Samtlige priser er inklusive moms og skatter. Priserne er dagspriser.
Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til support@mobilcovers.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

EAN betaling – kommunale kunder og offentlige institutioner

Hos MOBILCOVERS.DK er det nemt for store virksomheder og offentlige institutioner at handle med EAN-nummer. 
MOBILCOVERS.DK tager intet gebyr for EAN-fakturering og vores betalingsbetingelser er på løbende måned +30 dage.

Vi tilbyder to forskellige muligheder for at oprette en EAN-bestilling.

 

Opret EAN-bestilling på MOBILCOVERS.DK

Den første mulighed, er at oprette en bestilling på vores netbutik, på næsten samme måde som at oprette en normal ordre.
Denne mulighed kan kun benyttes såfremt vi har alle varerne på lager.

  • Du tilføjer varerne til indkøbskurven og klikker på knappen ”GÅ TIL EAN-BETALING” i indkøbskurven.

  • Herfra føres du videre til vores bestillingsformular, hvortil varerne fra din indkøbskurv vil blive overført.
  • Når alle felterne er udfyldt, klikker du på ”Godkend og afgiv EAN-bestilling”.
  • Du vil indenfor én hverdag modtage en ordrebekræftelse, hvilket sker så snart vi har behandlet bestillingen.

  

    Bestilling på e-mail

    Du skal blot finde de varer I ønsker, og sende en e-mail med bestillingslisten til support@mobilcovers.dk eller kontakt kundeservice på telefon +45 93 93 66 93.

    Denne mulighed kan både benyttes for varer vi har på lager, samt for varer vi skal bestille hjem.

    Du bedes skrive følgende oplysninger: 

    • Antal + Fulde navn på produkt(er)
    • Navn på institution
    • Navn på kontaktperson
    • Leveringsadresse
    • EAN-nr. (13-cifret)
    • Telefonnummer til kontaktperson
    • E-mail
    • Evt. bemærkninger til bestillingen

    Vi kan skaffe tilbehør til alle telefoner og tablets på markedet, så hvis der er varer I ønsker, som ikke findes på vores side, så kan vi sagtes hjælpe alligevel.

    Vores leveringstid på lagervarer er 1-2 hverdage. 
    På skaffevarer og store partier skal der forventes en leveringstid på 7-14 dage.

    Kontakt os endelig for spørgsmål – vi er klar til at hjælpe.

    Telefon: +45 93 93 66 93
    E-mail: support@mobilcovers.dk

     

    Gavekort

    Med et gavekort til MOBILCOVERS.DK, er alle muligheder åbne for den perfekte gave. Gavekortet består af en kode og sendes elektronisk til køberens e-mailadresse indenfor 24 timer på hverdage. Gavekortet kan herefter printes ud, eller sendes videre til den person som skal modtage gavekortet. Gavekortskoden kan også skrives ned, så den kan skrives i et kort eller andet.
    - Du kan altid se saldoen på gavekortet, ved at klikke på linket i den e-mail du får, eller ved at indtaste gavekortskoden på betalingssiden.
    - Du kan bruge gavekortet i kombination med betalingskort.
    - Du kan bruge flere gavekort på én gang
    - Der er ingen udløbsdato på gavekortet.
    - Evt. resterende beløb kan refunderes, ved overførsel til en bankkonto. Hvis et beløb på gavekortet skal refunderes, kontaktes MOBILCOVERS.DK på support@mobilcovers.dk for at aftale nærmere omkring overførslen.

     

    Levering

    I Danmark benytter er det muligt at få tilsendt med GLS eller DAO (Ekspres Morgenlevering). Dette vælges under oprettelsen af ordren.
    Ordrer til udlandet sendes med PostNord (Post Danmark). 

     

    Leveringsform og forsendelsesomkostninger


    Ordrer under 200 kr.

    Den billigste leveringsform vil altid udgøre højst 25,00 kr. pr. ordre, uanset antal varer i ordren, eller hvis den deles op i flere forsendelser af MOBILCOVERS.DK
    Den specifikke pris på hver enkelt af de øvrige leveringsformer, er alt afhængig af hvilken leveringsform der benyttes, samt ordrens sammensætning.

    Ordrer over 200 kr.
    Der vil altid være mindst én gratis leveringsform, uanset antal varer i ordren, eller hvis den deles op i flere forsendelser af MOBILCOVERS.DK
    Den specifikke pris på hver enkelt af de øvrige leveringsformer, er alt afhængig af hvilken leveringsform der benyttes, samt ordrens sammensætning.

     

    Hvornår bliver min ordre sendt?

    Vi afsender ordrer alle ugens 7 dage.
    Hvis du laver en ordre inden kl. 17:00 om søndagen og på hverdage, eller inden kl. 15:00 om lørdagen, bliver den derfor sendt samme dag.
    For at være sikker på at ordren afsendes om søndagen, skal fragtmetoden være:
    Ekspress Morgenlevering

    Hvis du laver en ordre på en helligdag, bliver ordren sendt den efterfølgende hverdag eller lørdag/søndag.

     

    MOBILCOVERS.DK sender til Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Færøerne og Island.

    I Danmark er leveringstiden 1 dag på alle varer, bestilt med Ekspress Morgenlevering, og 1-2 dage med GLS. 

    For Sverige er leveringstiden 1-3 hverdage.
    For Norge er leveringstiden 2-3 hverdage.
    For Grønland, Færøerne og Island er leveringstiden 2-6 hverdage.

    For levering til Danmark og Sverige, er alle priser inklusive moms og skatter. For Norge, Grønland, Færøerne og Island, er prisen eksklusiv moms. Fragtomkostningerne udgør 25,00 kr. pr. ordre, uanset antal varer i ordren, eller hvis den deles op i flere forsendelser af MOBILCOVERS.DK  - dog kun for ordrer under 200 kr.

     

    Ordren er ikke kommet efter 1-2 hverdage – hvad skal jeg gøre?

    Vi sender alle danske forsendelser med GLS eller DAOs (Ekspres Morgenlevering) dag-til-dag levering, så din ordre vil som hovedregel allerede være fremme den efterfølgende hverdag, fra det tidspunkt du modtager mailen om forsendelse, hvis ikke andet er angivet. 
    Det sker dog sjældne gange at leveringen bliver én hverdag forsinket. Dette sker heldigvis meget få gange.

    Hvis du ikke har modtaget din ordre efter 1-2 hverdage, fra du modtog forsendelses-mailen, må du endelig kontakte os, så vi kan sørge for at du får dine varer hurtigst muligt.

    Inden du kontakter os, må du venligst gerne dobbelttjekke din ordrebekræftelse for om din leveringsadresse passer. 
    Hvis der er sket en tastefejl, hvis husnummeret mangler eller hvis navnet på personen som skal modtage pakken ikke har navn på postkassen (ikke for levering til virksomhed), bliver din pakke sendt retur til os. Dette er en langsommelig proces og tager typisk en uge. I tilfælde af at vi får din ordre retur, kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde en løsning. 

    • Vores kundeservice kan kontaktes på:
      Mail: support@mobilcovers.dk (besvares hurtigst muligt på hverdage – senest indenfor 24 timer)
      Telefon: 93936693 (i tidsrummet 13:00 – 15:00 på hverdage)

     

    Hvis varen er beskadiget ved levering

    Hvis varen beskadiges eller forsvinder under transporten er MOBILCOVERS.DK betalingsansvarlig. Vi opfordrer til at du kontakter os indenfor returretten hvorefter en løsning vil blive fundet. Se under "Retur & Reklamation"

     

    Fortrydelsesret 

    Fortrydelse inden ordren er afsendt

    Hvis du ønsker at fortryde dit køb inden vi har nået at sende din ordre, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. 

    • Vores kundeservice kan kontaktes på:
      Mail: support@mobilcovers.dk (besvares hurtigst muligt på hverdage – senest indenfor 24 timer)
      Telefon: 93936693 (i tidsrummet 13:00 – 15:00 på hverdage)
    Fortrydelse efter ordren er afsendt

    Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17. 

    Julen 2018 - Fortrydelsesret til og med 1. februar 2019

    I forbindelse med julen 2018, gælder en ekstra udvidet fortrydelsesret på alle ordrer foretaget i perioden fra og med 1. november 2018 til og med 23. december 2018. Dette gælder alle ordrer, julegave eller ej.
    Denne udvidede fortrydelsesret gør at alle ordrer foretaget i perioden, har fortrydelsesret til og med 1. februar 2019.

    Du skal inden d. 1. februar 2019 give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

    Meddelelsen skal gives ved support@mobilcovers.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

    Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

     

    Returnering

    Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

    Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

    Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 80 DKK.

    Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

    Varens stand, når du sender den retur

    Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

    Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

     

    Tilbagebetaling af købsbeløbet

    Hvis du fortryder hele dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

    Returnering af en hel ordre (alle varer i ordren)

    Hvis du benytter din fortrydelsesret for hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder)

    Returnering af en del af en ordre (nogle varer i ordren)

    Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

    Beløbet returneres uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

    Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

    Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen tilbagesende eller tilbagelevere varen til nedenstående adresse:

    MAULUND A/S
    MOBILCOVERS.DK
    Sindalvej 3
    8240 Risskov

    Du anbefales dog at skrive til support@mobilcovers.dk, for derigennem at få bekræftet at retursagen godkendes.

    Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. (Tilføj evt.:”mod forudgående aftale.”)

    Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

    Er varen beskadiget ved levering?

    Hvis din vare er beskadiget ved levering, får du den selvfølgelig erstattet - Send en mail til support@mobilcovers.dk med uddybende beskrivelse af skaden og vedhæft gerne et billede. Du vil derefter få svar vedrørende leveringen af en ny.

     

    Reklamationsret

    Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

    Når du handler som forbruger på MOBILCOVERS.DK har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

    Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

    Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

    Varen sendes til:

    MAULUND A/S
    MOBILCOVERS.DK
    Sindalsvej 3
    8240 Risskov

    Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

    Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

     

    Persondatapolitik

    1.    Generelt

    1.1.   Denne persondatapolitik beskriver hvordan MOBILCOVERS.DK under selskabet MAULUND A/S, indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig.

      1.2    Politikken er gældende for de oplysninger, som du afgiver til os på www.mobilcovers.dk, i forbindelse med et køb hos MOBILCOVERS.DK, retter henvendelse til vores kundeservice, samt for de oplysninger vi indsamler når du besøger vores hjemmeside.

      1.3.   Hos MOBILCOVERS.DK er Bjarke Mailund Thomsen, CEO, MOBILCOVERS.DK, databeskyttelsesrådgiver, samt den dataansvarlige.
      Henvendelser vedrørende persondata og persondatapolitikkken, rettes til:

      MAULUND A/S
      MOBILCOVERS.DK
      Sindalsvej 3
      8240 Risskov

      Telefon: 93936693
      Mail: support@mobilcovers.dk



      2.   Formål med indsamling af data og juridisk hjemmel hertil


        2.1.   Når du besøger MOBILCOVERS.DK, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. dine søgeord for at komme til siden, eller om du bruger en mobiltelefon eller bærbar computer, din IP-adresse, samt en række øvrige oplysninger om den enhed du kommer fra. Vi bruger dette data til statistik og adfærdsmønstre på MOBILCOVERS.DK, for hele tiden at forbedre kundeoplevelsen og hjemmesidens funktionalitet. 


        2.2.   Derudover indsamler vi oplysninger om dig ved brug af cookies i forbindelse med dit besøg. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies, i vores afsnit om cookies

        Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.


        2.3.   Formålet med disse opsamlinger af data er, at det er i vores interesse at kunne give dig den bedste købs- og besøgsoplevelse på MOBILCOVERS.DK, med relevante tilbud og indhold. Desuden anvendes denne type oplysninger til at målrette markedsføring efterfølgende via remarketing gennem Google Adwords. Denne markedsføring aktiveres ved besøg og ordreafgivelse på MOBILCOVERS.DK. Remarketing vises på Instagram, Facebook og i internetbrowsere, gennem Google Display-annoncer.
        Vi indsamler og behandler sådanne oplysninger i medfør af vores berettiget legitime interesse jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1 litra f, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1


        2.4.   Når du foretager et køb på MOBILCOVERS.DK, indsamler vi oplysninger som du selv angiver:

           Navn
           Adresse
           E-mail
           Telefonnummer (valgfrit)
           Leveringsmetode
           Betalingsinformation
           Information om købte produkter

          Formålet med denne indsamling er, at kunne levere din ordre efter dine ønsker, og i tilfælde af at der er behov for det, kunne kontakte dig med information omkring din ordre. Vi indsamler og behandler sådanne oplysninger af hensyn til opfyldelse af den aftale, som vi indgår med dig, eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en aftale jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1

          2.5.  Vi anvender oplysninger til at overholde de juridiske forpligtelser vi har som selskab i forbindelse med regnskabsaflæggelse, samt til at forhindre misbrug og svig.

          Vi indsamler og behandler oplysninger omfattet af disse juridiske forpligtelser i medfør af persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c-d, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1


          3.   Videregivelse af data til tredjepart


            3.1.   Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre andet følger af vores persondatapolitik. Navn, adresse, e-mail, telefonnummer og ordrenummer er persondata, som videregives til den transportør, der forestår leveringen af din ordre. Vi anvender DAO Distribution og GLS som transportører.
            Der er dog visse omstændigheder hvor vi påberåber os retten til, i henhold til lovgivningen, at videregive oplysninger til offentlige myndigheder. Det kan f.eks. være oplysninger til politiet, skat mv. i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.  

            3.2.   Vi samarbejder med eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Det kan f.eks. være udvikling af vores tekniske platform eller dataanalyse for at skabe en bedre oplevelse på MOBILCOVERS.DK. Hvor relevant og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning indgår vi en databehandleraftale med sådanne samarbejdspartnere.

              Efter et køb på MOBILCOVERS.DK, vil du modtage en invitation fra Trustpilot, som udsendes på vores vegne, til at anmelde dit køb. Det er helt op til dig, om du vil oprette en anmeldelse.


              3.3.   Af vores samarbejdspartnere, er nogle etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU persondataforordningens artikel 45. I det omfang vi bruger andre samarbejdspartnere, der behandler personoplysninger på vores vegne, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.


              3.4.   I tilfælde af en evt. overtagelse af virksomheden eller deltvist frasalg, vil videregivelse af personoplysninger blive håndteret efter gældende lovgivning, omkring behandling af personoplysninger i forbindelse med virksomhedsoverdragelse



                4.   Dine rettigheder


                  4.1.   Som kunde har du ret til at få indsigt i hvilke oplysninger MOBILCOVERS.DK har registreret om dig, samt i hvilken forbindelse vi anvender dette data


                    4.2.   Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til support@mobilcovers.dk. 


                      4.3.   Hvis du skulle opdage, at MOBILCOVERS.DK har urigtige oplysninger omkring dig, så har du i visse tilfælde ret til at få rettet disse urigtige oplysninger. Hvis du opdager dette, så vil vi bede dig rette henvendelse til os på support@mobilcovers.dk 


                        4.4.   I nogle tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f. eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et kvalificeret grundlag for at beholde dine personoplysninger (f.eks. hvis vi lovgivningsmæssigt er forpligtet til det). Hvis du ønsker at få slettet dine personoplysninger bedes til rette henvendelse til os via e-mail på; support@mobilcovers.dk


                          4.5.   Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, såkaldt dataportabilitet. Hvis du ønsker dette bedes du kontakte os via e-mail; support@mobilcovers.dk

                          4.6.   Du har ret til at gøre indsigelse til vores brug af data, til f.eks. markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, som nævnt i punkt 5.1 nedenfor eller henvende dig til vores kundeservice

                          4.7.   Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på et samtykke, kan du altid tilbagekalde det samtykke du har givet os, i forbindelse med en personoplysning. Det kan gøres ved at skrive til os på support@mobilcovers.dk

                            Du bør være opmærksom på, at din tilbagetrækning af dit samtykke ikke berører lovligheden af vores behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen 


                            4.8.   Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via support@mobilcovers.dk

                              Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K


                              5.   Sletning af persondata fra MOBILCOVERS.DKs side


                              5.1.   Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyheds- og tilbudsmails slettes såfremt du trækker dit samtykke tilbage og vi ikke har anden hjemmel til fortsat behandling af dine data.


                              5.2.   Oplysninger indsamlet ved ordreafgivelse, herunder navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og oversigt over bestilte varer, opbevares i minimum 5 år.


                              5.3.   Oplysninger indsamlet via Google om din adfærd på / brug af www.mobilcovers.dk slettes automatisk efter 50 måneder.


                                Personoplysninger, som ikke længere er nødvendige i forhold til de oplyste formål, vil blive slettet eller anonymiseret.



                                6.   Sikkerhed


                                6.1.   Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.


                                6.2.   Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.



                                  7.   Ændringer og seneste opdatering


                                  7.1.   Såfremt vi ændrer i vores persondatapolitik vil vi orientere dig via en af de kommunikationskanaler du har valgt. Derudover vil du også altid kunne se den gældende persondatapolitik på mobilcovers.dk/pages/vilkar#persondatapolitik

                                  7.2.   Persondatapolitikken er senest opdateret d. 25/5 2018 (version 1)

                                     

                                    Cookies

                                    Ved at benytte denne hjemmeside, MOBILCOVERS.DK, accepterer du, at vi bruger cookies.

                                    Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger:

                                    Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

                                    MOBILCOVERS.DK
                                    MAULUND A/S
                                    CVR: 35516301
                                    Sindalsvej 3
                                    Support@mobilcovers.dk (besvares indenfor 24 timer på alle hverdage i tidsrummet 9.00-15.00)
                                    Tlf. 93 93 66 93 (i tidsrummet 13.00-15.00)

                                     

                                    Hvad er en cookie?

                                    En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

                                     

                                    MOBILCOVERS.DKs brug af cookies

                                    Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på vores hjemmeside, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Disse cookies anvendes således til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

                                    Efter det følgende afsnit, finder du oversigten over vores brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

                                     

                                    Sådan afviser eller sletter du dine cookies 

                                    Afvisning af cookies

                                    Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

                                    Sletning af cookies

                                    Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete 
                                    Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

                                    Microsoft Internet Explorer (IE)
                                    Google Chrome
                                    Safari
                                    Firefox

                                    Her finder du også en vejledning for hvordan du kan slette eller sletter blokere for cookies. 
                                    Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

                                     

                                    Nødvendige (4)

                                    Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

                                    Navn

                                    Udbyder

                                    Formål

                                    Udløb

                                    Type 

                                    __fdih_cookies_accepted

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes til at gemme besøgendes cookie-accept

                                    13 dage

                                    HTTP

                                    _orig_referrer

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at registrere landingssider

                                    13 dage

                                    HTTP

                                    cart_sig

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, i forbindelse med indkøbskurven

                                    13 dage

                                    HTTP

                                    secure_customer_sig

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, i forbindelse med kundelogin

                                    20 år

                                    HTTP

                                     

                                    Statistik (12)

                                    Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger.

                                    Navn

                                    Udbyder

                                    Formål

                                    Udløb

                                    Type 

                                    _ga

                                    mobilcovers.dk

                                    Registrerer et unikt ID, som benyttes til spore hvordan websitet bruges

                                    2 år

                                    HTTP

                                    _gat

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

                                    Session

                                    HTTP

                                    _gid

                                    mobilcovers.dk

                                    Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

                                    Session

                                    HTTP

                                    visitor

                                    api.clerk.io

                                    Benyttes til at sammenholde hvilke produkter der er set, med dem der efterfølgende er købt

                                    1 år

                                    HTTP

                                    _s

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at foretage statitisk af brugeradfærd på websitet

                                    Session

                                    HTTP

                                    _shopify_fs

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at foretage statitisk af brugeradfærd på websitet

                                    2 år

                                    HTTP

                                    _shopify_s

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at foretage statitisk af brugeradfærd på websitet

                                    Session

                                    HTTP

                                    shopify_sa_p

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at foretage statitisk af brugeradfærd på websitet i relation til marketing og henvisninger

                                    Session

                                    HTTP

                                    shopify_sa_t

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at foretage statitisk af brugeradfærd på websitet i relation til marketing og henvisninger

                                    Session

                                    HTTP

                                    _shopify_y

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at foretage statitisk af brugeradfærd på websitet

                                    2 år

                                    HTTP

                                    _y

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at foretage statitisk af brugeradfærd på websitet

                                    2 år

                                    HTTP

                                    _landing_page

                                    mobilcovers.dk

                                    Anvendes af vores shopsystem Shopify, til at registrere landingssider

                                    13 dage

                                    HTTP

                                     

                                    Marketing (7)

                                    Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

                                    Navn

                                    Udbyder

                                    Formål

                                    Udløb

                                    Type

                                    ads/ga-audiences

                                    google.com

                                    Benyttes af Google Adwords, til at målrette annoncer til besøgende, baseret på den besøgendes adfærd på websitet 

                                    Session

                                    Pixel

                                    ads/user-lists/#

                                    google.com

                                    Uklasificeret

                                    Session

                                    Pixel

                                    collect

                                    google.com

                                    Benyttes af Goolge Analytics, til at registrere besøgendes adfærd og enhed (mobil/dektop/tablet) på websitet.

                                    Session

                                    Pixel

                                    Fr

                                    facebook.com

                                    Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

                                    3 måneder

                                    HTTP

                                    IDE

                                    doubleclick.net

                                    Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af Googles annoncer. Formålet er at levere målrettede annoncer til brugeren.

                                    2 år

                                    HTTP

                                    test_cookie

                                    doubleclick.net

                                    Anvendes af Google DoubleClick til at tjekker om den besøgendes browser understøtter cookies

                                    Session

                                    HTTP

                                    tr

                                    facebook.com

                                    Uklassificeret 

                                    Session

                                    Pixel

                                     

                                    Uklassificeret (5)

                                    Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies. 

                                    Navn

                                    Udbyder

                                    Formål

                                    Udløb

                                    Type

                                    cookietest

                                    mobilcovers.dk

                                    Uklassificeret

                                    Session

                                    HTTP

                                    storefront/page

                                    v.shopify.com

                                    Uklassificeret

                                    Session

                                    Pixel

                                    storefront/session-attribution

                                    v.shopify.com

                                    Uklassificeret

                                    Session

                                    Pixel

                                    storefront/track

                                    v.shopify.com

                                    Uklassificeret

                                    Session

                                    Pixel

                                     

                                    Cookiedeklarationen er leveret af Cookiebot

                                     

                                    Spørgsmål og klagevejledning vedr. cookies


                                    Har du spørgsmål?

                                    Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.



                                    Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies

                                    Hjemmesiden er en del af Foreningen for Dansk Internet Handels (FDIH) cookiemærke, og hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du derfor rette din klage til FDIH. 

                                    Inden du sender din klage til FDIH skal følgende forudsætninger være opfyldt:
                                    Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og med hvad hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning.
                                    Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet, senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen.
                                    Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til FDIH på kontakt@fdih.dk.

                                    Klagen skal indeholde:

                                    Dit navn
                                    Din adresse
                                    Din e-mail-adresse
                                    Dit telefonnummer
                                    Hjemmesidens www-adresse
                                    Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
                                    Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden
                                    FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid. Får du medhold, bliver cookiemærket frataget hjemmesiden.

                                     

                                     

                                    Klageadgang

                                    Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores hjælpsomme support på:

                                    Mail: support@mobilcovers.dk
                                    Tlf: 93-93-66-93

                                    Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby – kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. MOBILCOVERS.DK er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590. Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

                                    Handelsbetingelserne er senest opdateret 25/5 2018

                                     

                                    Standardfortrydelsesformular

                                    (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

                                     

                                    Til:

                                    MOBILCOVERS.DK
                                    Sindalsvej 3
                                    8240 Risskov
                                    E-mail: support@mobilcovers.dk 

                                    Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

                                    ______________________________________________________________________________________

                                     

                                    Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

                                     

                                    Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

                                     

                                    Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

                                     

                                    Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

                                    (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

                                    > TIL TOPPEN