15/09-2017

iPhone 8 Cover

Skal du ud og investere i Apples seneste model? Så kan du finde en masse iPhone tilbehør hos MOBILCOVERS.DK, hvor kun fantasien sætter grænser.

iPhone 8 er efterfølgeren til sidste års syvende iPhone i rækken. Det betyder således, at du kan bruge et fleksibelt iPhone 8 cover til begge modeller. Vi har alt fra farvede til gennemsigtige cover til iPhone 8, og vi stopper ikke her. Du kan også finde et cover med pung, hvor du bl.a. kan have telefonen, kredit, pengesedler, kvitteringer mm. samlet i samme enhed.

Med ovenstående farvede cover til iPhone 8 kan du skille dig ud blandt venner og familie. Du har altså muligheden for at personliggøre din telefon, så den ikke ligner alle andres. Få dig et fedt look og en god beskyttelse til iPhone 8 med et cover hos MOBILCOVERS.DK

Et cover beskytter din telefon mod hverdagens skrammer, ridser og eventuelle skader ved tab.

 

04/08-2017

Køb dit iPhone 7s cover allerede nu

Leder du allerede nu efter et iPhone 7s cover? Så er vi hos MOBILCOVERS.DK godt forberedte og har allerede nu et stort udvalg af iPhone 7s covers og tilbehør.

Er du én af de personer, der med garanti skal have en af de nye modeller? Så kan du lige så godt være forberedt og investere i et iPhone 7s cover. Eller hvad med et iPhone 7s panser glas, så du sikre skærmen mod slag og ridser. Vi har selvfølgelig også iPhone 7s Plus covers i vores sortiment.

Eller hvad et stilrent iPhone 7s cover? Vores sortiment indeholder covers i mange forskellige former og farver. Det kan være at du ønsker dig et bagcover til iPhone 7s eller et cover med kortlommer, der dækker hele din iPhone 7s.

Covers og skærmbeskyttelse er selvfølgelig ikke det eneste du kan finde hos MOBILCOVERS.DK. Du kan finde alverdens sjovt og praktisk iPhone 7s tilbehør. Fx Bluetooth headset, kabler, opladere og meget mere.

Så tjek vores iPhone 7s og iPhone 7s Plus tilbehør, så du er godt forberedt til du får din nye smartphone.

09/09-2016

iPhone 7 og iPhone 7 Plus er nu en realitet

Den 7. september blev iPhone 7 og iPhone 7 Plus præsenteret på Apples årlige event. Mange har set frem til denne lancering og det har vi hos MOBILCOVERS.DK i den grad også.

Vi har længe forberedt os på denne lancering af iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Derfor har vi allerede lageret fyldt med flere hundrede modeller til netop disse to nye modeller.

Vi har udvalgt det bedste i alle designs, prisklasser og brands. IFA messen i Berlin gav os en masse inspiration og derfor kan vi med stolthed præsentere vores hidtil bredeste udvalg af de bedste brands fra hele verdenen. 

Knomo cover til iPhone 7 fra London er vores nyeste brand, som tilbyder den absolutte elite i kvalitet og design. Se vores udvalg på siden. 
Vi tilbyder naturligvis også vores andre stærke brands som fx Puro, Krusell, Tech21, Guess, Celly samt Griffin. 

iPhone 7 fortjener den ultimative beskyttelse. Derfor anbefaler vi, at du monterer et iPhone 7 PANZER glass. Se vores store udvalg til iPhone 7 her og iPhone 7 Plus her.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kan købes i butikkerne fra 16. september 2016, men hos MOBILCOVERS.DK kan du allerede nu bestille dit cover og tilbehør til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Du kan endda allerede få det leveret i morgen, så du har det hele klar inden du modtager telefonen!

Et cover til iPhone 7 beskytter din telefon mod ridser og skrammer samtidig med at det ser godt ud og du kan personliggøre din iPhone 7 endnu mere end den i forvejen er.

iPhone 7 leveres uden Bluetooth headset. Derfor har vi hos MOBILCOVERS.DK skaffet et stærkt sortiment af kendte og kvalitet headsets med Bluetooth teknologi. Med et sådan headset kan du høre musik, snakke i telefon m.m. uden at have en ledning forbundet med din nye iPhone 7 Plus eller iPhone 7.

Vi har naturligvis også et stort sortiment af etui til iPhone 7 med både pung, kreditkortholder m.m.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus leveres i fem forskellige udgaver med enten 32GB, 128GB eller 256GB. Derfor er der ikke behov for køb af hukommelseskort til denne telefon, hvilket man heller ikke har mulighed for at benytte. Apple har denne gang lyttet til kunderne, som har ønsket mere hukommelse på din iPhone 7 end de tidligere modeller.

Kameraet er blevet meget bedre i den nye iPhone 7. Hele 12 MP med indbygget Quad-LED flash. Se vores kameratilbehør til iPhone 7 som fx denne fisheye.

Selvom iPhone 7 er støv- og vandafvisende anbefaler vi at man beskytter den ekstra godt. Et godt bud kunne være den eksklusive vandafvisende håndværker cover til iPhone 7 fra Dog & Bone. Coveret er forholdsvis dyrt, men det fortjener din iPhone 7!

iPhone 7 Plus og iPhone 7 lanceres i nye farver, hvilket MOBILCOVERS.DK naturligvis har taget højde for. Vores kollektion af covers til iPhone 7 er i alle regnbuens farver og specialudvalgte farver som; Rose Gold, Black og Gold. Se hele udvalget til iPhone 7 her og udvalget af cover og tilbehør til iPhone 7 Plus her.

MOBILCOVERS.DK - Gratis ekspress levering for køb over 200 kr. - 5 stjerner på Trustpilot - E-mærket webshop - God kundeservice.

27/07-2015

Remme, Covers, Glasbeskyttelse samt Andet Tilbehør til Apple Watch

Hos MOBILCOVERS.DK venter vi stadigvæk med spænding på, hvornår udgivelsesdatoen for salg af Apple Watches i Danmark afsløres. Til trods for dette, er det faktisk muligt allerede at købe Apple Watch 38mm og Apple Watch 42mm nogle få steder. Ved at parallelimportere urene kan firmaer, der ikke har indgået aftaler med Apple, nemlig sælge uret uden at skulle tage hensyn til klausuler med it-giganten. 

Uanset hvad, så har vi selvfølgelig allerede sørget for at have en masse flotte remme, covers, skærmbeskyttelser og andet fedt tilbehør på lager, til Apple Watch 38mm og Apple Watch 42mm. Det kan være at du gerne vil have flere forskellige remme til Apple Watch 38mm at vælge imellem, afhængig af forskellige anledninger, eller at du ønsker skærmbeskyttelse til Apple Watch 42mm. Det kan være at du ønsker det klassiske stilfulde design en sort læderrem udstråler eller en mere farvestrålende rød rem i stedet. Vores udvalg i remme inkluderer også remme i andre materialer, såsom rustfrit stål og metal. 

Hvis det blot er beskyttelse mod ridser og slag du ønsker, kan det være et fordel med et cover til Apple Watch eller beskyttelsesfilm og hærdet glas

Udover remme, skærmbeskyttelse, og covers har MOBILCOVERS.DK også en masse tilbehør til Apple Watch 38mm og 42mm. Fx. holdere / oplader-docks, hvor du kan placere dit Apple Watch imens det er til opladning eller blot mangler et sted at opbevare uret, når du ikke har det i brug. Batteriet på et Apple Watch er kendt for hurtigt at løbe tør for strøm. Derfor kan vi hos MOBILCOVERS.DK anbefale et eksternt batteri, som du kan have med dig på farten. Med det vil du altid kunne oplade din Apple Watch 38mm/42mm uanset hvor du befinder dig.

Se vores udvalg til Apple Watches her:
Apple Watch 38mm
Apple Watch 42mm

God fornøjelse med dit Apple Watch!

31/03-2015

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Her hos MOBILCOVERS.DK glæder vi os rigtig meget til den 11. april 2015. Denne dag bliver den ny Samsung Galaxy S6 og S6 Edge lanceret.

Designet er stilfuldt og er en fusion mellem glas og metal. Der er lagt vægt på elegance og brugervenlighed. Kamera- og skærmkvalitet er i top med et 16 MP hovedkamera og en 5,1” skærm, der lover levende billeder og klare farver selv udendørs.

Både Samsung Galaxy S6 og S6 Edge er lækre og kraftfulde telefoner med en 64-bit Quad core processor og hele 3 GB RAM. Den interne hukommelse fås i tre størrelser; 32, 64 og 128 GB.

Vi har allerede nu spækket vores lager med en masse covers til Samsung Galaxy S6 og etuier til Samsung Galaxy S6 Edge. Udbuddet af covers til Samsung Galaxy S6 er stort og farvestrålende. Så uanset om du er til klassisk sort eller levende turkis, så har MOBILCOVERS.DK coveret til dig.

Hvis du gerne vil have mere funktionalitet, så er et etui til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge en rigtig god løsning. Et etui kan have forskellige funktioner som kortholder, pung, bæltetaske og ståfunktion.

Ud over covers og etuier har vi også en masse tilbehør til Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge.

30/01-2015

Nyheder hos MOBILCOVERS.DK

MOBILCOVERS.DK er klar med et stort udvalg af covers og tilbehør til alle de nye LG telefoner, som rammer det danske marked indenfor de næste uger. Det drejer sig blandt andet om LG L Bello, LG L Fino samt LG L90 D405. 

Vi har endvidere fået fyldt lageret helt op med covers til iPhone 6 samt en masse kvalitets læderetuier til iPhone 6. Prøv vores helt nye Baseus Panzer Glas til iPhone 6, som kun er 0,15 mm tykt. Du kan nærmest ikke fornemme, at glasset er påsat, men det beskytter rigtig godt.

MOBILCOVERS.DK har netop lanceret en søsterside. Besøg TABLETCOVERS.DK i dag og få lækre covers og etuier til din iPad eller Tablet. Der er naturligvis dag-til-dag levering ligesom her på MOBILCOVERS.DK. TABLETCOVERS.DK har udelukkende udvalgt kvalitetsmærkevarer, så din tablet får et lækkert og eksklusivt look. Der forhandles naturligvis også alt tilbehør til bilen, kontoret samt hærdet beskyttelsesglas til din tablet.

MOBILCOVERS.DK og TABLETCOVERS.DK byder alle velkommen i vores e-mærkede netbutik.

 

18/12-2014

Køb julegaven helt frem til den 22. december

Hvis du køber din julegave hos os inden den 22. december kl. 16:00, så bliver den leveret inden juleaften.

Tjek også vores søster-side TABLETCOVERS.DK, hvor du finder alt til din tablet. Ligeledes levering inden jul ved bestilling inden den 22. december kl. 16:00.

MOBILCOVERS.DK ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

19/11-2014

Julehandel hos MOBILCOVERS.DK

Nu er julen ved at nærme sig. MOBILCOVERS.DK har fyldt lageret op med de fedeste covers og gadgets til din smartphone. Se alle de nye cover til iPhone 6 samt vores nylancerede løbearmbånd til iPhone 6 Plus.

Som noget helt nyt har vi fået et begrænset parti Ferrari Etuier hjem til Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 925 samt LG Nexus 5.

Husk den perfekte julegave til manden! Jabra headset til mobiltelefonen vil blive en stor succes. Altid fri fragt på Jabra headset samt returret helt frem til den 24. januar 2015.

MOBILCOVERS.DK ønsker alle en glædelig jul :)

07/11-2014

Nye varer på vej til iPhone 6

Der er rygende travlt hos MOBILCOVERS.DK. Derfor får vi et kæmpe parti varer hjem i starten af næste uge (uge 46). Især nye varer til iPhone 6 og Sony Xperia Z3 vil være dominerende.

Salget af cover til iPhone 6 og cover til Sony Xperia Z3 Compact har været overvældende, og derfor er en del varer ikke på lager på grund af restordre hos vores producent. Men frygt ikke - alle produkterne kommer på lager igen. Husk at du kan skrive dig op og få en e-mail, når varen kommer på lager igen. Dette kan gøres inde på produktsiden.

Vi har netop fået microSD hukommelseskort på hele 128GB. Kan købes her

Vi er blevet forhandler af JABRA produkter. Se hele udvalget her

Husk at vi åbner op for en ny side med salg af covers og tilbehør til din Tablet. TABLETCOVERS.DK vil være klar omkring den 18. november 2014. Glæd jer - det gør vi!

Du kan altid kontakte os på SUPPORT@MOBILCOVERS.DK eller telefon 93936693 hvis der er spørgsmål eller andet.

MOBILCOVERS.DK - covers og tilbehør til din mobil

 

19/09-2014

iPhone 6 - Vi er klar!

Nu kan den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus bestilles hos de forskellige teleselskaber til levering den 26. september 2014. MOBILCOVERS.DK har allerede et stort udvalg af cover til iPhone 6 samt etuier, løbearmbånd og meget mere. Så bestil dit iPhone 6 cover allerede i dag, så du har det inden du får din telefon i hånden. Cover til iPhone 6 Plus samt etuier og beskyttelsesfilm vil være klar i vores netbutik indenfor de kommende dage. Vi glæder os til lanceringen og ser frem os til at kunne tilbyde jer det største og bedste udvalg af covers og tilbehør til iPhone 6.

1 2 3 7 Næste »
TIL TOPPEN