iPhone 13 Covers. Vi har udvalget klar

iPhone 13 er det nyeste skud på stammen af Apple smartphones og er lanceret under modellerne: iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max og 13 Mini.

Uanset hvilken iPhone 13 model du ejer, kan vi tilbyde et bredt sortiment af mobilcovers i et utal af farver, materialer og designs. Du vil med garanti kunne finde netop dét iPhone 13 cover, som passer nøjagtigt til dit behov

I vores udvalg af covers finder du blandt andet gennemsigtige bagside covers eller farverige covers. Derudover har vi ekstra slidstærke håndværker covers, samt læder covers, der dækker både bagside og forside, og har plads til kontanter eller kreditkor

Til alle iPhone 13 modellerne findes også et stort udvalg af tilbehør. Dette indbefatter eksempelvis iPhone 13 skærmbeskyttelse, kabler, opladere, bilholdere eller sågar vandtætte etuier.

Derudover har vi naturligvis også hvad du skal bruge af højttalere og headsets / hovedtelefoner. Eftersom de nye iPhones ikke bliver solgt med de sædvanlige Apple hovedtelefoner og ej heller den traditionelle hvide oplader, er det godt at have med i overvejelserne, hvad man skal have til sin iPhone.

Her kan du se udvalget for hver af de nye iPhone 13:

iPhone 13

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Mini


TIL TOPPEN