Asus Cover

Asus er kendt for at lave gaming udstyr såsom grafikkort og skærme. Denne ekspertise inden for gaming, betyder også at de laver nogle af de bedste gaming smartphones på markedet. 

Asus smartphones er ikke billige, så derfor mener vi hos MOBILCOVERS.DK, at de bør beskyttes med et kvalitetscover og noget solid skærmbeskyttelse.

Hos MOBILCOVERS.DK har vi et stort udvalg af covers der passer perfekt til din Asus smartphone. Vi tilbyder covers i et hav af farver og unikke designs. Der er både diskrete bagside cover til Asus, samt flotte flip cover til Asus i høj kvalitet. Disse covers fås i mange forskellige materialer, såsom plastik, silikone, metal og læder. Der er altså lidt til enhver smag her på MOBILCOVERS.DK.

Skærmen på din Asus smartphone kan også beskyttes med skærmbeskyttelse til Asus, som altid er lavet i hærdet glas, som sættes fast på skærmen af telefonen. Denne type skærmbeskyttelse, minimere de skader skærmen ellers ville få ved tab, slag og dagligt slid, og kan derfor varmt anbefales hvis du vil undgå en dyr reparation af skærmen.

MOBILCOVERS.DK finder du også en masse tilbehør til Asus smartphones, vi tilbyder et stort udvalg af både powerbanks, oplader, bilholder, højttaler mm.

TIL TOPPEN