Alcatel Cover

Alcatel har længe produceret smartphones, af høj kvalitet i flot fransk design. Disse smartphones fortjener naturligvis at blive beskyttet af et kvalitetscover samt noget solidt skærmbeskyttelse, så de holder sig pæne så længe som muligt.

Hertil har MOBILCOVERS.DK et bredt udvalg af cover til Alcatel, etui til Alcatel og skærmbeskyttelse til Alcatel. Hvis du har brug for et Alcatel cover tilbyder vi en bred vifte af farver og materialer, såsom stødabsorberende plastik, silikone, metal og læder. Der er både bagside covers og flip cover til Alcatel, så du helt selv kan bestemme hvor meget beskyttelse du har brug for.

MOBILCOVERS.DK tilbyder også skærmbeskyttelse til Alcatel, i form af PanzerGlass. Som er hærdet glas der sættes fast ovenpå skærmen, og yder fantastisk beskyttelse. Der er også mulighed for beskyttelsesfilm, som er lidt tyndere og giver mere diskret beskyttelse.
Her på siden finder du også et stort udvalg af tilbehør til din Alcatel smartphone, såsom oplader, powerbank, bilholder og meget andet.

TIL TOPPEN