iPhone Cover

iPhone Cover

Apple har i flere år været blandt de førende når det gælder smartphones. Med deres lancering af iPhone, satte de gang i salg af apps og løftede grænsen for brugervenlighed og design af mobiler.

Markedet har altid været stort for tilbehør til iPhone, og vi har derfor sørget for at udvalget spænder så bredt som muligt, så der er noget for enhver smag.

Vi har covers til iPhone i alle varianter og i en lang række forskellige materialer. Det drejer sig både om covers til bagsiden og iPhone læder covers.
I den bredde tilbehørsafdeling, har vi iPhone løbearmbånd, Højttalere, Lightning kabler blandt en masse andet.

iPhone Panserglas

For at beskytte din iPhone´s skærm kan du med fordel tilkøbe skærmbeskyttelse til iPhone. Hos MOBILCOVERS finder du både de Danske PanzerGlass og de billige efterligninger. Hermed kan man selv vælge om man ønsker dansk kvalitet eller en billig iPhone skærmbeskytter.

Klik på din model og se hele udvalget til lige netop din iPhone.

Ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er det bedste iPhone cover?
  Dette kommer meget an på, hvad du har brug for. Et fashion cover er et godt valg, hvis du vil give din mobil et unikt look. Ellers kan du vælge et robust iPhone cover der giver en suveræn beskyttelse mod tab og slag. Dette er altså et præference spørgsmål.

 2. Beskytter et iPhone håndværker cover?
  Ja, et iPhone håndværker cover beskytter telefonen, disse covers er faktisk nogle af de mest solide man kan købe. Et håndværker cover til iPhone kan holde til meget hårde behandlinger og derfor klare rigtig meget.

 3. Hvorfor købe et Vandtæt Cover til iPhone?
  Et vandtæt cover giver dig mulighed for at tage din telefon med helt ned i vandet. Inden man tager et vandtæt cover i brug og tager sin telefon med i vandet, så er det bedst at teste hvor godt coveret forsegler telefonen.

 4. Hvad koster et iPhone Cover?
  Hos os kan du finde covers til iPhone af høj kvalitet i alle prisklasser.

 5. Skal jeg bruge iPhone skærmbeskyttelse?
  Skærmbeskyttelse putter man på skærmen, for bedst muligt at kunne beskytte skærmen mod skrammer og ridser. Skærmbeskyttelse modtager de skader skærmen ellers ville kunne få, derudover er det meget nemt og billigt at udskifte kontra en skærm reparation. Det kan bestemt anbefales at benytte skærmbeskyttelse, gerne sammen med et mobil cover.

TIL TOPPEN