Microsoft Cover

Microsoft

En telefon fra Microsoft er et fornuftigt valg.

Pas godt på din Microsoft telefon med et cover fra MOBILCOVERS.DK – du finder Microsoft cover i flere forskellige materialer, farver og mønstre. Vi har silikone cover, plastik cover og tpu cover til Microsoft. Om der skal være knald på farverne eller du er til de lidt mere neutrale farver, så har MOBILCOVERS.DK lidt for enhver smag.

Med et cover til Microsoft anbefaler vi beskyttelse til din skærm, i form af en beskyttelsesfilm eller et PanzerGlass. En beskyttelsesfilm til Microsoft beskytter mod ridser hvis du fx har din telefon i din taske eller lomme. Microsoft hærdet glas tager de værste stød og slag, derved kan du spare en dyr reparation af din Microsoft skærm. 

Vil du have kreditkort og telefon med på farten, anbefaler vi et etui til Microsoft, da der i de fleste Microsoft etui er plads til dette. Et etui til Microsoft beskytter både forsiden og bagsiden af din Microsoft telefon.

Tilbehør til Microsoft finder du også på MOBILCOVERS.DK. Et løbearmbånd, løbebælte eller headset til Microsoft vil være en god ide til løbeturen. Eller skal du ud på en lang køretur kan vi anbefale en biloplader, bilholder til Microsoft eller en skøn nakkepude.

TIL TOPPEN