Forever Remme og Tilbehør

Forever Rem
Med en rem til Forever smartwatches kan du personliggøre dit ur på en nem og overskuelig måde. Vælg mellem flere forskellige farver og materialer, så du kan finde lige det, der passer til dig. Såfremt du ønsker at benytte dit smartwatch til træning, kan du tage et kig på vores Forever silikone remme, da disse er sved- og vandafvisende. Er interessen i stedet faldet på en stål - eller læder rem til Forever smartwatches, er disse også tilgængelige på siden.

Forever Cover
For at undgå at kanterne på dit Apple Watch bliver fyldt med ridser og skrammer, kan du med fordel benytte et Forever Cover. Disse har ofte et neutralt design, som går i et med urets design. Ønsker du et farverigt plastik cover til Forever smartwatches, tilbyder vi også disse.

Forever Skærmbeskyttelse
Hos MOBILCOVERS.DK sørger vi for, at det er nemt at finde skærmbeskyttelse til Forever smartwatches. Vi tilbyder nemlig forskellige varianter, både skærmbeskyttelse af hærdet glas til Forever og beskyttelsesfilm. Et Forever beskyttelsesfilm er lavet at tynd plastik og beskytter mod overfladiske ridser og skrammer.

TIL TOPPEN