ZTE Cover

ZTE Beskyttelse

ZTE Laver nogle utrolig smukke telefoner, som ofte har e vilde designs og gode specifikationer. De laver smartphones som der helt sikkert er værd at passe godt på! Her på MOBILCOVER.DK kan du finde et bredt udvalg af mobil tilbehør og beskyttelse. Vi tilbyder blandt andet ZTE Covers og skærmbeskyttelse til flere forskellige ZTE modeller, så har din mobil en bedre chance for at klare hverdagens strabadser og slag.


ZTE Cover

Når du har et ZTE Cover så får din telefon både en bedre beskyttelse og et mere personligt udtryk, man kan finde mobilcovers til ZTE telefoner der er lavet i mange forskellige former for materialer som f.eks. et Læder cover, Plastik cover og silikone cover. Derudover kan man også finde disse ZTE Covers udsmykket med farverige motiver og mønstre. Er du mere til et neutralt og anonymt udseende så er et gennemsigtigt cover til ZTE også et godt valg, når du her et gennemsigtigt mobil cover, så kan du nyde telefonens design, imens den får en god beskyttelse.


ZTE
Screen Protector

Med ZTE Skærmbeskyttelse er skærmen meget mere modstandsdygtigt over for ridser og revner fordi, beskyttelsesfilm og hærdet glas ligger som et ekstra beskyttende lag hen over skærmen og møder slaget eller skidtet, før skærmen selv gør det. Det er mere behageligt at benytte en smartphone skærm som ikke har ridser eller revner, da man skal køre fingeren hen over skærmen for at benytte den. Skulle der komme ridser eller revner i din skærmbeskyttelse til ZTE, så kan du tage det af og påsætte noget nyt, det er nemt og simpelt at gøre.

TIL TOPPEN