Garmin Remme og Tilbehør

Garmin Rem
Leder du efter en ny rem til Garmin smartwatch? Hos MOBILCOVERS.DK tilbyder vi et bredt udvalg af smartwatch remme. Du kan dermed gå på opdagelse på vores hjemmeside og finde en Garmin rem, der passer til dit behov. I vores udvalg vil du finde både Garmin silikone remme og læder remme i mange forskellige designs.

Garmin Cover
Beskyt dit Garmin smartwatch på den mest hensigtsfulde måde ved at påføre et smartwatch cover til Garmin. Dette mindsker nemlig risikoen for, at kanterne på dit ur bliver udsat for ridser, skrammer og snavs. Tag et kig i vores sortiment af Garmin covers. Disse covers er diskrete, og det bemærkes derfor næsten ikke, at de er påført. Urets flotte design vil derfor ikke blive påvirket.

Garmin Skærmbeskyttelse
Skærmen er et af de vigtigste steder på et smartwatch, men også mest udsatte områder, hvorfor vi kraftigt anbefaler, at du holder den beskyttet. Dette gøres ved at købe Garmin skærmbeskyttelse, som beskytter urets skærm mod ridser og flænger. Her på siden kan du finde skærmbeskyttelse af hærdet glas til Garmin smartwatches af rigtig god kvalitet. Vi tilbyder både Garmin beskyttelsesglas med og uden farvede kanter, som går i et med urets design.

TIL TOPPEN