Personliggør din iPhone 11 med et cover

Personliggør din iPhone 11 med et cover

Ved at bruge et cover til iPhone 11 kan du skille dig ud på samme tid med, at din dyre investering bliver beskyttet. Find ud af her, hvilke muligheder du har.

Tidligere brugte man kun et cover for at beskytte telefonen. Udviklingen har dog ændret coverets funktion, der for mange også udgør sin pung i form af kortholdere. Funktionalitet er altså blevet mere vigtig for de danske forbrugere.

Den største tendens på nuværende tidspunkt handler dog ikke om funktionalitet. Der er nemlig stor fremgang indenfor de såkaldte fashion covers til iPhone 11. Som navnet antyder er det covers med fokus på design. Især den kvindelige del af befolkningen ønsker at have et cover, der både ser ekstraordinært ud og passer sammen med deres outfit.

iDeal of Sweden og Richmond and Finch er to brands, der har gjort et stort indtog i Danmark. Med flotte geometriske designs og fashion-kollektioner kan deres guldgraverede logoer ses på bagsiden af mange iPhones. Find dit næste iDeal of Sweden cover til iPhone 11 på MOBILCOVERS.dk.

Det er naturligvis stadig muligt at bruge et mere traditionelt cover. Det kan f.eks. være et ensfarvet bagcover eller gennemsigtigt cover til iPhone 11. Vores sortiment spænder over en masse muligheder, når det kommer til design, farver og materiale.

Tjek hele udvalget af iPhone 11 covers og tilbehør lige HER.

TIL TOPPEN