Gør dine AirPods Pro endnu bedre

Har du netop investeret i markedets mest hypede høretelefoner, er det helt fair at sidde med spørgsmålet: Hvordan kan jeg beskytte AirPods Pro bedst?

Heldigvis er vi som vanligt klar til at hjælpe dig. Hvis du er bange for at miste eller tabe dine AirPods Pro, kan du med fordel kigge på en silikonestrop til AirPods Pro. Ved brug af sådan en vil dine AirPods sidde sammen, så den ene ikke bare kan falde ud af øret. Det er smart i forbindelse med motion, hvor man bevæger sig meget.

Du kan også beskytte selve opladningsetuiet med et cover til AirPods Pro. Silikone og læder er de mest brugte materialer på denne front. Med et cover holder du snavs, støv og andre urenheder helt væk fra casen, som også er beskyttet ved utilsigtede tab. Tjek især vores AirPods Pro Læder Covers ud, hvis du ønsker at tilføje et eksklusivt look til AirPods Pro. Du har mange muligheder for at personliggøre dine AirPods.

Det kan ligeledes lade sig gøre at få et silikonecover til den del af AirPods, som rører øret. Det giver en behagelig overflade – uden at forringe lydkvaliteten – så de føles endnu bedre i ørerne. Det er igen optimalt ved bevægelse og sport, så risikoen for, at de falder ud af øret, er endnu mindre.

Hvis du er på udkig efter en AirPods Pro oplader, finder du selvfølgelig også sådan på vores side. Tænker du måske, kan jeg oplade min iPhone og AirPods på samme tid? Her er det et rungende ja i form af en yderst smart opladningsbase til AirPods Pro og iPhone. På den måde kan du med et stilrent look, oplade både din iPhone og AirPods på samme tid.


Da AirPods Pro netop er udkommet, er udvalget af tilbrhør stadigvæk begrænset, men vi vil løbende for udvidet sortimentet. Så husk løbende at tjekke vores udvalg af covers og tilbehør til AirPods Pro her.

> > TIL TOPPEN