Find det bedste iPhone 11 Pro Cover

Apple er endnu engang på banen med nye udgaver af iPhone, og har du købt en af de nye modeller, sidder du måske med spørgsmålet: Hvilket cover skal jeg have til min iPhone 11 Pro?

Der er grundlæggende to typer af covers til iPhone 11 Pro i form af bagcover og flip cover. Hvis du gerne vil have et cover med pung til iPhone 11 Pro, skal du kigge efter flip covers. Med et eksklusivt lædermateriale ser de rigtigt godt ud, og de beskytter endda begge sider af telefonen. Et iPhone 11 Pro bagcover er ofte lavet i plastik eller silikone. De føles rigtigt godt i hånden, og du får et godt og sikkert greb om telefonen. Ved stød og slag vil de absorbere stødet og dermed beskytte din iPhone. 

Hvilket cover beskytter iPhone 11 Pro bedst?

Hvis du er i tvivl om dette, skal du blot sortere efter håndværker cover. De laves ofte i en kombination af fleksibel TPU-plastik og solidt PC-plastik, hvilket giver den perfekte beskyttelse til iPhone 11 Pro. Mange lever op til internationale militærstandard, hvilket betyder, at du kan bruge din iPhone under alle forhold. Trods den store grad af beskyttelse betyder det ikke, at telefonen bliver meget tungere og tykkere.

Hvordan beskytter jeg skærmen på iPhone 11 Pro?

Det spørgsmål har du nok, hvis du gerne vil undgå at betale den dyre skærmreparation, som let kommer, hvis man ikke beskytter skærmen. Det gør man bedst ved at bruge et iPhone 11 Pro panserglas, som giver fremragende beskyttelse mod flænger og ridser i skærmen. Tjek f.eks. produkter fra den danske producent PanzerGlass ud, som hører til blandt de bedste i branchen.

Se hele udvalget af covers og tilbehør til iPhone 11 Pro HER


TIL TOPPEN