Optimer dine kabler til det bedst mulige

Med de forskellige mærkers manglende evne til at bruge den samme type kabel er det helt naturligt at være i tvivl om: Hvilket kabel skal jeg bruge til min telefon?

Hvis du har en iPhone, skal du kigge efter de såkaldte lightning kabler. Det er den type kabel, som Apple selv leverer med telefonen, og på MOBILCOVERS.dk finder du selvfølgelig disse. Andre brands producerer også lightning-kabler, så hvis du er interesseret i andre farver og længder, kan det bestemt også lade sig gøre.

Mere eller mindre alle andre mærker bruger i stedet Micro-USB kabel eller USB-C Kabel til opladning. Vores anbefaling er at Google navnet på din telefon og se specifikationerne på den, så du ikke er i tvivl om, hvilket kabel du skal have fat i. Dernæst kan du let sortere efter den rigtige type i vores sortiment. Du kan f.eks. få original oplader og kabel fra både Huawei, Samsung og mange andre mærker.

Power Delivery: Vær opmærksom på om dit opladerkabel er lavet til Fast Charge / Quick Charge

Det er populært at investere i en oplader, der kan yde Fast Charge med flere Watt og dermed oplade din telefon hurtigere. Pengene er dog spildt, hvis du ikke har et kabel, der er kompatibelt med Fast Charge. Der er nemlig en bestemt type teknologi i kablerne, der gør dem i stand til at tilføre strøm nok til, at enheden oplades hurtigere. Derfor skal du kigge efter Power Delivery (eller PD), som er navnet på den nyeste standard indenfor hurtigopladning. Det gælder for både adapteren og selve kablet.

Skal du bruge et USB-C opladerkabel med Power Delivery, kan du finde dem HER (Der vil stå PD eller Power Delivery i produktnavnet).

Du kan oplade din iPhone hurtigere end du tror

Hvis du har en iPhone 8 eller nyere, er den kompatibel med Fast Charge. Udstyret til det følger dog ikke med i pakken fra Apple, så det skal du selv anskaffe. Igen skal du kigge efter Power Delivery i udvalget, hvor der er masser af valgmuligheder, når der skal vælges en Hurtig oplader til iPhone. Kombiner det med et Power Delivery Kabel, som du kan finder HER (Der vil stå PD eller Power Delivery i produktnavnet).

Så er du klar til at udnytte det fulde opladningspotentiale. Du vil hurtigt opleve, at din telefon oplades meget hurtigere end normalt, og du sparer derfor tid.

Følgende iPhones er kompatibel med Fast Charge, men solgt uden en hurtigoplader:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone Xs
  • iPhone Xs Max
  • iPhone XR
  • iPhone 11

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er de første mobiler, hvor Apple har inkluderet en hurtigoplader i pakken. Uanset om du er på udkig efter et kabel med Power Delivery, et almindeligt ekstra kabel til kontoret eller noget helt tredje, finder du de bedste kabler lige HER


TIL TOPPEN