Samsung Galaxy S20 Cover

Om kort tid præsenteres Samsungs nye flagskib i form af Samsung Galaxy S20, S20+ (Plus) og S20 Ultra. De er ikke officielt udgivet endnu, men som ved alle andre lanceringer af mobiler, lækkes både billeder og specifikationer lang tid inden.

Flagskibsmodellen udgives som sagt i tre versioner. S20 har en 6,2″ skærm, S20+ (Plus) har en 6,7″ skærm og S20 Ultra har en endnu større 6,9″ skærm. Både opløsning, kamera og batterikapacitet hører til noget af det bedste, man har set. Det vil desuden være muligt at få alle dem i en 5G-version. Om det bliver aktuelt i Danmark, må tiden vise.

Derfor har vi et bredt udvalg af tilbehør og covers til Samsung Galaxy S20 klar til dig allerede fra udgivelsesdagen, så du kan beskytte den på den bedste måde. Vores producenter er nemlig på forkant med udgivelsen, så de bedste produkter er klar. 

Spørgsmålet er så nu, hvilket cover til Samsung Galaxy S20 du skal have. Det er jo en klækkelig investering at anskaffe sig en af markedets allerbedste smartphones. Derfor vil det være dumt ikke at beskytte den. Heldigvis er der et kæmpe udvalg af både S20, S20+ (Plus) og Samsung Galaxy S20 Ultra coversMOBILCOVERS.dk.

Uanset hvilken type cover, der passer netop dig, er der med garanti et produkt til dig. Sortimentet spænder over mange muligheder lige fra læder cover med pung, silikonecover, almindeligt bagcover til de populære iDeal of Sweden covers til Samsung Galaxy S20.

Skærmbeskyttelse er også et must, så du kan undgå at betale i dyre domme for en skærmreparation. Derfor kan det klart anbefales at bruge et Samsung Galaxy S20 panserglas, som afholder flænger og ridser fra skærmen. Tjek blandt andet produkterne fra danske PanzerGlass ud. 

Se hele udvalget af covers og tilbehør til Samsung Galaxy S20 lige her.

Se hele udvalget af covers og tilbehør til Samsung Galaxy S20+ (Plus) lige her.

Se hele udvalget af covers og tilbehør til Samsung Galaxy S20 Ultra lige her.


TIL TOPPEN