3 gadgets du ikke kan undvære på din kør-selv-ferie

Sommeren er over os, og mange danskere er allerede godt i gang med at planlægge deres kør-selv-ferie. Uanset om turen går sydpå til solrige strande eller nordpå til naturskønne omgivelser, er det vigtigt at være godt forberedt. Her får du vores guide til, hvordan du bliver klar til kør-selv-ferie med fokus på 3 essentielle gadgets, der er med til at gøre din tur endnu bedre.

Hvad er nødvendigt at have med?

Når du planlægger en kør selv ferie, er der nogle grundlæggende ting, du skal have med for at sikre en problemfri tur. Og du tænker sikkert ligesom alle andre; hvad skal man have med på kør selv ferie? Læs med for at få vores bud på 3 ideelle gadgets, du skal have med på din næste ferie.

Mobilholdere

En god mobilholder er uundværlig på en kør selv ferie. Den sikrer, at din mobiltelefon er let tilgængelig for navigation og opkald uden at distrahere dig fra kørslen.
Du kan bruge din smartphone uden at fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen. En sikker kørsel er altafgørende, og en mobilholder er med til at reducere risikoen for ulykker forårsaget af at fumle med telefonen.

Vælg en justerbar holder, der passer til din bils interiør og din mobiltelefon, så du kan have en sikker og bekvem rejse.

Se vores udvalg af bilholdere

Hvilken mobilholder skal du vælge?

Mobilholderne finder du i mange varianter og med forskellige funktioner. Du finder her en oversigt over de 3 mest populære, der hver har sin egen funktion:

  1. Universal mobilholder
  2. Du kan få en universal mobilholder, du manuelt monterer din smartphone på. Disse er justerbare, så du finder en der passer til stort set alle former for smartphones - og endda også tablets.

  3. Mobilholder med magnet
  4. Du kan også få en mobilholder med magnet. Du kan nemt sætte telefonen fast og tage den af igen. De stærke magneter er med til at sikre, at telefonen bliver på plads, selv på ujævne veje. De er ofte mere diskrete og kan nemt monteres på ventilationsgitteret eller instrumentbrættet.

  5. Mobilholder med oplader
  6. Du kan også slå to fluer med et smæk og anskaffe dig en mobilholder med trådløs oplader. På denne måde kan du både få vejvisning samtidig med ikke at skulle bekymre dig for ledninger i bilen.

Opladere og powerbanks

At løbe tør for batteri midt på motorvejen er ikke ideelt. Derfor er det vigtigt at medbringe opladere og powerbanks. Powerbanks er praktiske til at holde din mobil, tablet eller andre gadgets opladet, når du ikke er i bilen.

Powerbanks er også praktiske at have med på ferien, især når du ikke er i bilen. De giver dig friheden til at oplade din mobil uanset, hvor du er. De er ideelle at have med til udendørsaktiviteter som vandreture, camping eller picnic.

Se vores udvalg af oplader og powerbanks

Vær aldrig bekymret for at løbe tør for strøm

Selvom powerbanks er geniale at have med både i bilen og på farten er der altid en risiko, for at du står en situation, hvor både din telefon og din powerbank er løbet tør for strøm. Det er derfor oplagt at have en biloplader liggende i bilen. En oplader til bilen, der passer i cigarettænderen, kan holde dine enheder opladet under kørslen.

Se vores udvalg af bilopladere

Bluetooth højtaler

Med en Bluetooth højtaler kan du tilføje en ny dimension til din kør selv ferie. Skab uforglemmelige øjeblikke, uanset hvor rejsen tager dig hen. Fra afslappende baggrundsmusik ved lejrbålet til energiske playlister under kørsel, vil en Bluetooth højttaler sikre, at du har den perfekte lydoplevelse hele vejen.

En højtaler kan skabe den perfekte stemning under pitstop eller overnatninger i naturen. Vælg en model med lang batterilevetid og god lydkvalitet, så du kan nyde din yndlingsmusik overalt.

Se vores udvalg af bluetooth højtalere

Kør forsigtigt og nyd din ferie

Med den rette forberedelse og det rigtige udstyr kan din kør selv ferie blive en skøn oplevelse, hvor du kan nyde friheden ved at udforske nye steder i dit eget tempo. Du kan i høj grad forbedre din køre-ferie ved at gøre turen mere sikker, komfortabel og underholdende. Så før du sætter dig bag rattet og begiver dig ud på vejene, sørg for at have en mobilholder, powerbank og højtaler med dig.

Husk at tjekke, at alt dit udstyr fungerer, inden du tager afsted, så du undgår ubehagelige overraskelser undervejs. God tur!


TIL TOPPEN