iPhone 7 og iPhone 7 Plus er nu en realitet

Den 7. september blev iPhone 7 og iPhone 7 Plus præsenteret på Apples årlige event. Mange har set frem til denne lancering og det har vi hos MOBILCOVERS.DK i den grad også.

Vi har længe forberedt os på denne lancering af iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Derfor har vi allerede lageret fyldt med flere hundrede modeller til netop disse to nye modeller.

Vi har udvalgt det bedste i alle designs, prisklasser og brands. IFA messen i Berlin gav os en masse inspiration og derfor kan vi med stolthed præsentere vores hidtil bredeste udvalg af de bedste brands fra hele verdenen. 

Knomo cover til iPhone 7 fra London er vores nyeste brand, som tilbyder den absolutte elite i kvalitet og design. Se vores udvalg på siden. 
Vi tilbyder naturligvis også vores andre stærke brands som fx Puro, Krusell, Tech21, Guess, Celly samt Griffin. 

iPhone 7 fortjener den ultimative beskyttelse. Derfor anbefaler vi, at du monterer et iPhone 7 PANZER glass. Se vores store udvalg til iPhone 7 her og iPhone 7 Plus her.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kan købes i butikkerne fra 16. september 2016, men hos MOBILCOVERS.DK kan du allerede nu bestille dit cover og tilbehør til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Du kan endda allerede få det leveret i morgen, så du har det hele klar inden du modtager telefonen!

Et cover til iPhone 7 beskytter din telefon mod ridser og skrammer samtidig med at det ser godt ud og du kan personliggøre din iPhone 7 endnu mere end den i forvejen er.

iPhone 7 leveres uden Bluetooth headset. Derfor har vi hos MOBILCOVERS.DK skaffet et stærkt sortiment af kendte og kvalitet headsets med Bluetooth teknologi. Med et sådan headset kan du høre musik, snakke i telefon m.m. uden at have en ledning forbundet med din nye iPhone 7 Plus eller iPhone 7.

Vi har naturligvis også et stort sortiment af etui til iPhone 7 med både pung, kreditkortholder m.m.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus leveres i fem forskellige udgaver med enten 32GB, 128GB eller 256GB. Derfor er der ikke behov for køb af hukommelseskort til denne telefon, hvilket man heller ikke har mulighed for at benytte. Apple har denne gang lyttet til kunderne, som har ønsket mere hukommelse på din iPhone 7 end de tidligere modeller.

Kameraet er blevet meget bedre i den nye iPhone 7. Hele 12 MP med indbygget Quad-LED flash. Se vores kameratilbehør til iPhone 7 som fx denne fisheye.

Selvom iPhone 7 er støv- og vandafvisende anbefaler vi at man beskytter den ekstra godt. Et godt bud kunne være den eksklusive vandafvisende håndværker cover til iPhone 7 fra Dog & Bone. Coveret er forholdsvis dyrt, men det fortjener din iPhone 7!

iPhone 7 Plus og iPhone 7 lanceres i nye farver, hvilket MOBILCOVERS.DK naturligvis har taget højde for. Vores kollektion af covers til iPhone 7 er i alle regnbuens farver og specialudvalgte farver som; Rose Gold, Black og Gold. Se hele udvalget til iPhone 7 her og udvalget af cover og tilbehør til iPhone 7 Plus her.

MOBILCOVERS.DK - Gratis ekspress levering for køb over 200 kr. - 5 stjerner på Trustpilot - E-mærket webshop - God kundeservice.


TIL TOPPEN