Remme, Covers, Glasbeskyttelse samt Andet Tilbehør til Apple Watch

Hos MOBILCOVERS.DK venter vi stadigvæk med spænding på, hvornår udgivelsesdatoen for salg af Apple Watches i Danmark afsløres. Til trods for dette, er det faktisk muligt allerede at købe Apple Watch 38mm og Apple Watch 42mm nogle få steder. Ved at parallelimportere urene kan firmaer, der ikke har indgået aftaler med Apple, nemlig sælge uret uden at skulle tage hensyn til klausuler med it-giganten. 

Uanset hvad, så har vi selvfølgelig allerede sørget for at have en masse flotte remme, covers, skærmbeskyttelser og andet fedt tilbehør på lager, til Apple Watch 38mm og Apple Watch 42mm. Det kan være at du gerne vil have flere forskellige remme til Apple Watch 38mm at vælge imellem, afhængig af forskellige anledninger, eller at du ønsker skærmbeskyttelse til Apple Watch 42mm. Det kan være at du ønsker det klassiske stilfulde design en sort læderrem udstråler eller en mere farvestrålende rød rem i stedet. Vores udvalg i remme inkluderer også remme i andre materialer, såsom rustfrit stål og metal. 

Hvis det blot er beskyttelse mod ridser og slag du ønsker, kan det være et fordel med et cover til Apple Watch eller beskyttelsesfilm og hærdet glas

Udover remme, skærmbeskyttelse, og covers har MOBILCOVERS.DK også en masse tilbehør til Apple Watch 38mm og 42mm. Fx. holdere / oplader-docks, hvor du kan placere dit Apple Watch imens det er til opladning eller blot mangler et sted at opbevare uret, når du ikke har det i brug. Batteriet på et Apple Watch er kendt for hurtigt at løbe tør for strøm. Derfor kan vi hos MOBILCOVERS.DK anbefale et eksternt batteri, som du kan have med dig på farten. Med det vil du altid kunne oplade din Apple Watch 38mm/42mm uanset hvor du befinder dig.

Se vores udvalg til Apple Watches her:
Apple Watch 38mm
Apple Watch 42mm

God fornøjelse med dit Apple Watch!


TIL TOPPEN