iPhone 12 covers: Vi er klar

iPhone 12 covers: Vi er klar

Apple lancerer inden længe fire nye modeller. De ventes at blive navngivet iPhone 12, 12 Max, 12 Pro og 12 Pro Max. Uanset navn og udgivelsestidspunkt kan du være sikker på, at du finder et bredt udvalg af covers til iPhone 12.

Vi må vente lidt længere

Som så meget andet i 2020 er de nye iPhones også forsinkede. Apple meldte ud i juli, at de er ’nogle uger’ forsinket, og på nuværende tidspunkt er der ingen officiel udmelding fra den amerikanske producent. Den første halvdel af september plejer ellers at være lig lancering af nye iPhones, men det ser ud til, at man fortsat må væbne sig med tålmodighed.

Det er altid værd at anvende iPhone 12 beskyttelse. Det er en investering, der betaler sig på den lange bane, da du med stor sandsynlig undgår at betale i dyre domme for reparation. Ved at bruge et iPhone 12 cover minimeres risikoen for, at der opstår defekter, revner og ridser på telefonen.

.. Men vi er selvfølgelig klar med massevis af covers og tilbehør

Vi arbejder som altid på højtryk for at have det bedst mulige sortiment klar, når den nye iPhone rammer Danmark. På den måde kan du være sikker på at finde et cover, som er lige efter din smag. Her er der tale om alt lige fra almindelig bagcover, fashion cover, håndværkercover til flip cover til iPhone 12.

På MOBILCOVERS.dk er der naturligvis også mange muligheder, når det kommer til skærmbeskyttelse og tilbehør til iPhone 12. Et ekstra kabel, høretelefoner eller en powerbank kan forbedre din oplevelse med telefonen markant, så det er bestemt være at overveje.

Vi er klar til lanceringen af den nye iPhone, og vi venter spændt på at se, hvad Apple har i ærmet denne gang. Når tiden er inde, er vi klar med tilbehør og covers til iPhone 12.


TIL TOPPEN