Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Her hos MOBILCOVERS.DK glæder vi os rigtig meget til den 11. april 2015. Denne dag bliver den ny Samsung Galaxy S6 og S6 Edge lanceret.

Designet er stilfuldt og er en fusion mellem glas og metal. Der er lagt vægt på elegance og brugervenlighed. Kamera- og skærmkvalitet er i top med et 16 MP hovedkamera og en 5,1” skærm, der lover levende billeder og klare farver selv udendørs.

Både Samsung Galaxy S6 og S6 Edge er lækre og kraftfulde telefoner med en 64-bit Quad core processor og hele 3 GB RAM. Den interne hukommelse fås i tre størrelser; 32, 64 og 128 GB.

Vi har allerede nu spækket vores lager med en masse covers til Samsung Galaxy S6 og etuier til Samsung Galaxy S6 Edge. Udbuddet af covers til Samsung Galaxy S6 er stort og farvestrålende. Så uanset om du er til klassisk sort eller levende turkis, så har MOBILCOVERS.DK coveret til dig.

Hvis du gerne vil have mere funktionalitet, så er et etui til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge en rigtig god løsning. Et etui kan have forskellige funktioner som kortholder, pung, bæltetaske og ståfunktion.

Ud over covers og etuier har vi også en masse tilbehør til Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge.


TIL TOPPEN