3 undervurderede accessories til de nye iPhone 15

3 undervurderede accessories til de nye iPhone 15

De nye iPhone 15 modeller er landet. Og du har selvfølgelig styr på dine tilbehørs basics – cover og skærmbeskyttelse til din iPhone 15 – for det gælder jo om at passe godt på din nye mobil. Men ofte tager vi forgivet, hvor meget det rette tilbehør kan gøre for din mobiloplevelse hverdag.

Faktisk kan vi komme i tanke om flere forskellige stykker tilbehør, som du med sikkerhed ikke værdsætter nok. Læs med her, når vi zoomer ind på de 3 (i vores optik) mest undervurderede accessories til din iPhone.

venner kigger på iPhone

Mærk forskel i hverdagen med det rette tilbehør

Der er flere gode grunde til at bruge tilbehør sammen med din mobil. For sammensætter du dine mobil accessories smart, komplimenterer, beskytter og forbedrer det funktionerne i din mobil – og flere bække små gør de små trivielle hverdagsting til en leg, som man siger.

Synes du f.eks. det er irriterende at vente på, at mobilen lader? Det er der råd for, hvis du sammensætter dit tilbehør rigtigt. Det kommer vi til lige om lidt ved første stop på listen over undervurderet tilbehør.
Så hæng på lidt endnu og få stillet nysgerrigheden.

Klar til top 3 mest oversete tilbehørsstykker til iPhone 15?

iPhone tilbehør er så meget mere end bare covers og skærmbeskyttelse. For du har selvfølgelig begge dele på mobilen, ikke? Så er du klar til at gå spadestikket dybere, får du her vores bud på 3 oversete tilbehørsstykker, der kan revolutionere din iPhone 15 oplevelse.

1# Lader og kabel - Halvér ladetiden med det korrekte kabel og oplader match

Et af de første stykker tilbehør, som fortjener en tur i spotlyset, er din oplader. Det er nemlig et helt uundværligt tilbehør til din iPhone, som du med sikkerhed bruger hver dag.

Og som de første iPhones nogensinde skal 15 modellerne lades med USB-C. Så hvilken bedre anledning til at give dine kabler og din oplader et tjek - der er nemlig tid at hente, ved at sikre at dine kabler og din oplader matcher din iPhone.

Du lader kun så hurtigt, som det langsomste led

Lad os vende tilbage til den lille cliffhanger fra tidligere med mobilen, der tager lang tid om at oplade. Måske også længere tid end den behøver. Rigtig mange af os er nemlig ikke opmærksomme på, hvor stor betydning kabel og oplader har for ladetiden.

Der er tre ting, som spiller ind, for at du kan få lynhurtig opladning: 1) Din mobil, 2) opladeren i stikkontakten og 3) det opladerkabel, som forbinder de to. Opladningen er kort sagt ikke hurtigere end det svageste led. Dvs. matcher dit kabel eller din oplader ikke ladekapaciteten i din iPhone, så er der formentlig tid at spare.

hurtig opladning

Sådan får du hurtigere opladning af din iPhone

For at oplade din iPhone hurtigst muligt, skal du først og fremmest vide, hvor mange Watt din mobil oplader med. Det har nemlig stor betydning, hvis bare et led i din opladningskæde (mobil, kabel eller oplader) er langsommere end de andre. Dvs. ikke kan lade med lige så mange Watts, som de andre led.

Forstil dig f.eks. at din iPhone understøtter opladning med 10W. Men af en eller anden grund benytter du en 5W vægoplader sammen med din nye mobil og tilhørende kabel. Ja, så tager det faktisk dobbelt så lang tid at oplade din mobil til 100%, som det behøver. 

Skifter du derimod til en 10W oplader, kan du lade din iPhone til max på den halve tid. Det kan derfor godt betale sig at sørge for at både kabel og oplader - trådløs eller ej - matcher din iPhones ladekapacitet.

2# Kamerabeskyttelse - Beskyt dit 48 MP kamera og forevig dine vigtigste øjeblikke

Vidste du, at man kan få linsebeskyttelse til dit mobilkamera – præcis på samme måde, som når du beskytter din skærm? Det er der overraskende mange, der ikke ved. Og derfor er kamera linsebeskyttelse nummer to på listen over overset tilbehør til din iPhone 15.

venner tager billeder

Mange af os er meget mere afhængige af vores mobilkamera, end vi lige tænker over. I lang de fleste situationer er det nemlig mobilen, vi bruger til at forevige de øjeblikke, der virkelig betyder noget. Og netop derfor kan det også godt betale sig at tage sine forholdsregler.

3 fordele ved linsebeskyttelse:

  • Beskytter mod ridser, flænger og skader på kameralinsen
  • Beskytter uden at påvirke lystransmission og billedkvalitet
  • Nemt at påsætte og skifte

3# MagSafe - Magiske MagSafe med de mange funktioner

Okay, MagSafe er jo egentlig en teknologi. Så teknisk set er vores nr. 3 på listen ikke et stykke tilbehør. Eller hvad? For MagSafe åbner faktisk døren til et hav af smarte tilbehørsmuligheder. Og overraskende mange iPhone ejere får slet ikke nok ud af den magnetiske teknologi.

Det er en skam! For MagSafe tilbehør kan i sandhed gøre hverdagen med en iPhone nemmere. Og det gælder alt fra lynhurtig trådløs opladning – både hjemme, på arbejde og i bilen. Til at holde samling på dine personlige ejendele, f.eks. med en magnetisk kortholder til dit cover.

magsafe tilbehør

TIL TOPPEN