Powerbanks - Se Danmarks bedste udvalg her

Alle Kategorier

Hos MOBILCOVERS.DK stræber vi efter at tilbyde et stort udvalg af covers og tilbehør til smartphones til fordelagtige priser. Vi har smartphone tilbehør til de fleste modeller - du skal ikke lede længe efter et cover, en oplader eller en mobilholder, der falder i din smag og naturligvis passer til din telefon.

Vores udvalg af covers er blandt de største i Danmark – vi tilbyder både iPhone covers, Samsung covers, Huawei covers samt covers fra mindre kendte mærker. Vi har gjort det nemt for dig og inddelt alle covers i kategorier, så du hurtigt kan finde lige det, du står og leder efter. Udvalget spænder bredt fra bagside covers til flip covers, håndværker covers og børne covers. Et bagside cover beskytter bagsiden af din smartphone mod ridser, slag og stød. Disse er ofte produceret i silikone eller plastik. Et andet populært valg er et bæredygtigt bagside cover, som er lavet af plantebaserede og bionedbrydelige materialer. Vores smartphone / iPhone flip covers beskytter både for- og bagside og har ofte en kortholder til de vigtigste kredit- og hævekort.

Hos MOBILCOVERS.DK har vi også skærmbeskyttelse til smartphones. Vi tilbyder både beskyttelsesfilm og skærmbeskyttelse af hærdet glas på vores hjemmeside. Der findes næsten ikke noget værre end at opdage, at skærmen på ens dyrebare telefon er gået i stykker. Dette kan forhindres ved at benytte et beskyttelsesglas til smartphones, da sådan et glas vil absorbere størstedelen af et slag og vil dermed mindske risikoen for, at skærmen går i stykker. Vi tilbyder et bredt udvalg af smartphone og iPhone skærmbeskyttelse med forskellige funktioner.

Med mobil tilbehør kan du forsøde hverdagen og gøre livet lidt nemmere. Om du mangler headset, oplader, mobilholder eller en powerbank, kan du finde det her på siden. Af headsets tilbyder vi både headsets med ledning, in-ear, on-ear og over-ear. Trådløse headsets er det nye sort og er geniale til at tage med på farten. Et populært valg i denne kategori er Apple AirPods, som vi naturligvis også har tilbehør til. Tag et kig på vores AirPods covers og cases, som findes i mange forskellige designs.
Mangler du noget til køreturen, kan du fordelagtigt tjekke vores udvalg af mobilholdere til bilen ud. Disse bilholdere sørger for, at du kan benytte GPS håndfrit og dermed køre sikkert i trafikken.

TIL TOPPEN