iPhone Cover

Find cover, skærmbeskyttelse og tilbehør til din iPhone

Her hos MOBILCOVERS.DK tilbyder vi et stort og varieret udvalg af cases, covers, skærmbeskyttelse, PanzerGlass, tilbehør og hovedtelefoner til alle iPhone modeller.

Uanset hvilken iPhone model du har, er vi sikre på at vi har et cover eller skærmbeskyttelse der passer perfekt til din mobil og dine behov. Vi har også tilbehør der med garanti vil gøre din brugeroplevelse markant bedre og sjovere.

iPhone cover

Med et cover monteret på din iPhone beskytter du den mod ridser, skrammer, andre former for skader samt skidt. Her på siden kan du finde et cover der matcher dig helt perfekt. Uanset dine krav til design, eller materiale, så vil du kunne finde et smart og beskyttende cover, som gør din iPhone unik.

Udover blot at beskytte din mobil mod skader, sikrer et case dig også mod en dyr reparations regning, eller i værste tilfælde at skulle købe en ny mobil.

Apple cover

Der findes mange forskellige covers til iPhone, og Apple tilbyder også selv et bredt udvalg af originale Apple covers. iPhone Apple covers kommer i mange forskellige stilarter og materialer, der ikke kun giver effektiv beskyttelse, men også tilfører et elegant og luksuriøst touch til din mobil.

Er du Apple fan til fingerspidserne, så er et Apple cover et oplagt valg for dig. De har nemlig det ikoniske logo indgraveret på bagsiden af coveret. På den måde er folk ikke i tvivl om, at du har en iPhone hvad enten den ligger med bagsiden eller forsiden opad.

Apple covers findes i flere forskellige typer og designs. Blandt de mest populære er:

 • Apple cover i læder, som giver et luksuriøst og patineret look 
 • Apple transparente covers med MagSafe trådløs opladning
 • Apple silikone covers i trendy farver og med det ikoniske æble indgraveret

Tilbehør til iPhone

Er du på jagt efter iPhone tilbehør, så er du landet det rette sted. Her hos MOBILCOVERS.DK har vi et af Danmarks største udvalg af tilbehør til iPhone. Uanset hvilken model af iPhone du har, er vi sikre på at vi har noget tilbehør som du står og mangler.

Du finder alt lige fra headsets, fremstillet i fantastisk kvalitet og med en helt forrygende lydisolerings evne, perfekt til busturen, eller at have med på kontoret.

Opladere der sikrer en hurtigt opladning af din iPhone, så du ikke skal vente i flere timer på at få en fuld opladet mobil, og løbegear til de aktive af jer, der gerne vil have jeres mobil med ud på turen.

Ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er det bedste iPhone cover?
  Dette kommer meget an på, hvad du har brug for. Et fashion cover er et godt valg, hvis du vil give din mobil et unikt look. Ellers kan du vælge et robust iPhone cover der giver en suveræn beskyttelse mod tab og slag. Dette er altså et præference spørgsmål.

 2. Beskytter et iPhone håndværker cover?
  Ja, et iPhone håndværker cover beskytter telefonen, disse covers er faktisk nogle af de mest solide man kan købe. Et håndværker cover til iPhone kan holde til meget hårde behandlinger og derfor klare rigtig meget.

 3. Hvorfor købe et vandtæt cover til iPhone?
  Et vandtæt cover giver dig mulighed for at tage din telefon med helt ned i vandet. Inden man tager et vandtæt cover i brug og tager sin telefon med i vandet, så er det bedst at teste hvor godt coveret forsegler telefonen.

 4. Hvad koster et iPhone cover?
  Hos os kan du finde covers til iPhone af høj kvalitet i alle prisklasser.

 5. Skal jeg bruge iPhone skærmbeskyttelse?
  Skærmbeskyttelse putter man på skærmen, for bedst muligt at kunne beskytte skærmen mod skrammer og ridser. Skærmbeskyttelse modtager de skader skærmen ellers ville kunne få, derudover er det meget nemt og billigt at udskifte kontra en skærm reparation. Det kan bestemt anbefales at benytte skærmbeskyttelse, gerne sammen med et mobil cover.

AirPods cover

Mangler du et cover til dine AirPods, så har vi dem her hos MOBILCOVERS. Du finder i vores sortiment, et vælg af AirPods covers, i alverdens forskellige farver og mønstre, samt materialer.

Uanset dine krav til et cover til AirPods, så garanterer vi at du vil kunne finde et cover, der passer lige til din stil eller dine behov.

Apple Watch tilbehør

Der findes mange forskellige former for tilbehør til Apple Watch, og her hos MOBILCOVERS.DK har vi gjort et stort arbjede, for at kunne tilbyde dig et stærkt og varieret sortiment af, Apple Watch Tilbehør.

Uanset om du mangler en ny rem, som kan matche din stil, eller om det er et beskyttende cover, eller måske Apple Watch skærmbeskyttelse, så finder du det her på siden.

TIL TOPPEN