Sikkerhedspolitik

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på mobilcovers.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos MauLund ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og betroede medarbejdere for MauLund ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på mobilcovers.dk er MauLund ApS. Alle de indtastede og registrerede oplysninger opbevares på en sikker krypteret forbindelse.
Oplysninger afgivet til MOBILCOVERS.DK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos MauLund ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MauLund ApS via e-mail support@mobilcovers.dk.

Cookies
På MOBILCOVERS.DK anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Du skal skrive hvem der sætter cookies på jeres hjemmeside. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til MauLund ApS på support@mobilcovers.dk

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på mobilcovers.dk hvilket betyder, at et statisk-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere MOBILCOVERS.DK.  


Korrektion og gennemsigtighed
MOBILCOVERS.DK stræber efter, at alle de oplysninger som vi behandler, skal være korrekte. Dette gælder selvfølgelig også de personoplysninger, som vi indsamler. I det tilfælde at oplysninger viser sig at være fejlagtige rettes der umiddelbart op på dette. Du har naturligvis ret til indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker indsigt i disse oplysninger eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende hvordan vi håndterer personoplysninger, beder vi dig kontakte os på nedenstående adresse: 

MauLund ApS
MOBILCOVERS.DK
Agerbæksvej 17
8240 Risskov


Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev kan du klikke på linket som fremgår nederst på alle vores nyhedsbreve.
Hvis du får ny e-mail-adresse, skal du tilmelde den på ny.
 

Misbrug af din brugerkonto  
Ved forsøg på bedrageri eller andet misbrug af tjenesteydelser på MOBILCOVERS.DK, forbeholder MOBILCOVERS.DK sig retten til at nægte en bruger adgang til hjemmesiden MOBILCOVERS.DK og de dertilhørende tjenesteydelser. 

Link til andre hjemmesider  
Bemærk venligst at link til andre hjemmesider, som findes på denne hjemmeside, kan medføre at du besøger andre hjemmesider, der henholder sig til andre regler for integritetsbeskyttelse end hvad der angives heri.

Sidst opdateret: d. 19-08-14
 

TIL TOPPEN